AG Thuiscomfort

Webshop keurmerk

Vragen? Bel ons
043 – 852 01 00
Klantenservice

Badkamer en Toilet

De Badkamer en Toilet zijn de plekken in huis waar veel ongelukken kunnen gebeuren als u wat minder mobiel bent. Vooral in de badkamer gebeuren regelmatig ongelukken. Naarmate we ouder worden neemt de kans daarop alleen maar toe. Sanitaire ruimtes zijn vaak niet zo ruim hebben gladde en harde tegels. Vanwege de vochtigheid is het gevaar om te vallen groot.

Om te voorkomen dat u een lelijke val maakt is het raadzaam om goed na te denken over hoe u uw badkamer veilig kunt maken en de juiste voorzorgsmaatregelen kunt nemen. In onze webwinkel vindt u allerlei hulpmiddelen voor ouderen die bijdragen aan uw veiligheid en comfort.

Heeft u vragen of wil ons advies? bel 043 – 852 01 00

Terwijl u doucht:
Wanneer u niet lang achter elkaar kunt staan, of bang bent dat u onder de douche snel uw evenwicht verliest, bieden douchezitjes, douchestoelen of douchekrukken uitkomst. De zitjes en stoelen kunnen in tegenstelling tot de douchekrukken voorzien zijn van arm en rugleuningen zodat u zich veilig en comfortabel kunt wassen. Het voordeel van douchekrukken is dat ze minder ruimte in beslag nemen, dat maakt het ook makkelijk om staan en zitten af te wisselen terwijl u doucht.
Veilig in bad:
Hulpmiddelen zoals een badplank, badlift of een badzitje, kunnen een wereld van verschil maken. Ze kunnen er voor zorgen dat u ook op wat oudere leeftijd gewoon gebruik kunt maken van uw ligbad. De badplank bijvoorbeeld maakt het een stuk eenvoudiger om het bad in te komen. Terwijl de badlift u veilig en comfortabel naar de bodem van uw badkuip laat zakken.
Valpreventie:
In onze webwinkel vindt u verschillende producten die u helpen om een val te voorkomen. Daarnaast kunnen ze ook een belangrijk hulpmiddel zijn om uw angsten te overwinnen. Zo zijn wandbeugels een belangrijk hulpmiddel voor in de badkamer en het toilet. Ook grijppalen bieden valpreventie. Ze kunnen worden geplaatst in ieder vertrek.
Veilig op het toilet:
Ook voor het toilet bieden wij tal van producten die een bezoek aan het toilet makkelijker en veiliger maken. Bovendien bevorderen deze producten uw zelfstandigheid. Wanneer lopen niet meer zo vanzelfsprekend is, biedt een toiletstoel met wieltjes de mogelijkheid om tot boven de toiletpot te worden gereden. Veel toiletstoelen zijn daarnaast voorzien van een emmer waardoor u er overal gebruik van kunt maken. Toiletverhogers komen goed van pas wanneer u nog wel goed ter been bent, maar u de afstand tot de toiletbril te groot vindt. Toiletbeugels bieden u extra steun en houvast waardoor u veilig naar het toilet kunt gaan.

Tenslotte, completeer uw badkamer met een aantal zelfklevende antislip strips voor extra veiligheid.

Stel u vraag

Voor vragen bel 043 – 852 01 00

Wij zijn er voor uw comfort en veiligheid

top
Scroll naar top