AG Thuiscomfort

Webshop keurmerk

Vragen? Bel ons
043 – 852 01 00
Klantenservice

Bestekset Rood

 33,95

  • Geen verzendkosten vanaf € 50,-
  • 24/7 online bestellen
  • Eenvoudig achteraf betalen
SKU 632542 Category Tag
vragen over dit product ?

Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.

Bel
Bel +31 (0)43 - 852 01 00

Deze Bestekset Rood is speciaal ontworpen voor Alzheimer patiënten.

Deze Bestekset Rood bevordert de eetlust bij alzheimer patiënten. Wetenschappelijk onderzoek heeft onder andere aangetoond dat Alzheimer patiënten gevoeliger zijn voor de kleur rood.

40 % Van de Alzheimer patiënten lijdt aan onder andere gewichtsverlies. Hiervoor zijn verschillende oorzaken. Alzheimer patiënten kunnen vaak moeilijk zelfstandig eten, ze zijn snel afgeleid en onrustig tijdens het eten. Daarnaast is het voor hen moeilijk om onderscheid te maken tussen verschillende kleuren. Bij meer dan 60% van de Alzheimer patiënten is het vermogen om kleuren te onderscheiden verminderd. De helft van deze mensen wordt hierdoor belemmerd in het dagelijkse leven.

Het bestek is bovendien zeer geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit in de pols en in de vingers. Het bestek is buigzaam voor optimaal gebruiksgemak. Voorzien van een zachte handgreep voor extra comfort. Het Alzheimer Bestek bestaat uit een lepel, theelepel, mes en vork. De lepel, theelepel en vork kunnen in een gewenste hoek gebogen worden tot 90 °

 

Merk

Able2

Categorie
Nummer

PO4200

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Andere suggesties…

Scroll naar top