bestellen

AG Thuiscomfort is een aanbieder met een heldere visie, AG Thuiscomfort biedt mensen en organisaties de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze geschikte hulpmiddel aan te schaffen. Wij zijn inmiddels gegroeid tot een gewaardeerde online aanbieder van ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) hulpmiddelen in Nederland.

 

Onze klanten waarderen met name:

Speciaal voor Ergotherapeuten, Fysiotherapeuten en instellingen:

Veel ergotherapeuten, fysiotherapeuten en medewerkers van instellingen bestellen via AG Thuiscomfort producten voor hun cliënten. Dit biedt de volgende voordelen:

  1. U bestelt op naam van uw cliënt. Het product en de factuur gaan rechtstreeks naar de cliënt waardoor u geen betalingsrisico loopt.
  2. Alle aangesloten ergotherapeuten en fysiotherapeuten ontvangen van ons regelmatig een nieuwsbrief met hierin de laatste ontwikkelingen op het gebied van hulpmiddelen. Hierbij kunt u denken aan nieuwe producten en aanbiedingen

Zakelijk bestellen bij AG Thuiscomfort:

Van eenmanszaken tot aan grote zorginstellingen en ziekenhuizen, bij AG Thuiscomfort kunt u als Nederlands of Belgisch bedrijf eenvoudig een zakelijk account laten aanmaken.
Een zakelijk account biedt onder andere de volgende voordelen:

Geïnteresseerd?

Hebben wij uw interesse gewekt? Laat het ons weten en wij nemen direct contact met u op.

Stel u vraag

Voor vragen bel 043 – 852 01 00

Wij zijn er voor uw comfort en veiligheid

top
Scroll naar top