Waardering 9,2 van 10
4.7/5

AG Thuiscomfort

Boodschappen Trolley Relax en Go

 89,00

  • Geen verzendkosten vanaf € 50,-
  • 24/7 online bestellen
  • Bestellen of advies via telefoon of mail
  • Eenvoudig achteraf betalen

SKU 1637138 Category Merk

VRAGEN OVER DIT PRODUCT ?

Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.

Bel

De Boodschappen Trolley Relax en Go is een unieke elegante boodschappen trolley.

U kunt lopend de boodschappen doen en toch een aangenaam rustmoment nemen wanneer U maar wilt. De boodschappen trolley Relax en Go  is uitgevoerd met “Soft Wielen”. Dit zorgt ervoor dat lopen over oneffenheden buiten, zoals stoeptegels en klinkers een stuk comfortabeler is. Wanneer u gaat zitten, rust de boodschappen trolley op 4 vier stabiele pootjes. Omdat er hierdoor geen druk op de assen van de wielen komt, heeft de Relax & Go een maximale levensduur.

De Relax & Go is uitgevoerd met een makkelijk afneembare boodschappentas (20 L), welke beschikt over een handig sluitkoord en 3 netvakken aan de buitenzijde. De boodschappentas heeft een maximale belastbaarheid van 20 kg. Ideaal om uw dagelijkse boodschappen mee te doen.

De Relax en Go is een trolley welke over een functie beschikt waarmee u met één druk op de knop een zitting kunt creëren, zodat u op iedere moment een rustmoment kunt houden. Het zitje van de trolley is voorzien van anti-slip materiaal zodat u er niet zomaar vanaf kunt glijden. De zitting van de Boodschappen Trolley Relax en Go heeft een maximaal gebruikersgewicht van 135 kg

Specificaties:
Lengte 42 cm
Breedte 38 cm
Hoogte 96 cm
Lengte zitting 10 cm
Breedte zitting 35 cm
Hoogte zitting 65 cm
Inhoud tas 30 liter
Laadvermogen 30 kg
Gewicht exclusief tas 1,86 kg
Maximaal belastbaar gewicht 135 kg

 

Merk

Wheelzahead

Uitvoering

Boodschappentrolly

Nummer

WASH001

Laadvermogen

30 kg

Maximaal belastbaar

135 kg

top
Scroll naar top