Circulation Maxx Reviver

 161,95


  • Geen verzendkosten 
  • 24/7 online bestellen
  • Eenvoudig achteraf betalen

Artikelnummer 632233 Categorieën ,
Vragen over dit product?

Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen

Bel
Over de Circulation Maxx Reviver

De Circulation Maxx Reviver is een medisch hulpmiddel dat gebruikmaakt van elektrische spierstimulatietechnologie. U plaatst uw voeten op de Circulation Maxx Reviver en vervolgens stuurt het apparaat elektrische impulsen door uw lichaam. De pompende werking van uw spieren die wordt veroorzaakt door deze impulsen zorgt voor een beter doorbloeding. Ook overtollig vocht en afvalstoffen worden op deze manier ‘weggepompt’.

De zelfklevende Tens pads kunt u bijvoorbeeld op uw rug of schouders plaatsen. Op deze manier kunt u de elektrische spierstimulator niet alleen gebruiken voor uw benen of voeten, maar voor uw hele lichaam. Werkt zowel op stroom als op batterijen. Inclusief zelfklevende Tens pads en afstandsbediening.

Programma’s:
– 99 instelbare stimulatieniveaus
– 14 instelbare programma’s voor voetstimulatie
– 10 instelbare programma’s voor spierstimulatie door middel van het gebruik van de Tens pads

LET OP! Niet gebruiken bij zwangerschap of bij behandeling van diepe veneuze trombose, hartziekten, epilepsie en bij gebruik van een pacemaker of andere metalen of elektronische implantaten.


 

Merk

Circulation Maxx

Categorie

Voet en beenmassage

Nummer

OP3200

Gewicht

1,2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Circulation Maxx Reviver” te beoordelen
top
Scroll naar top