Etac Relax douchezitje met armsteun

 244,00

Artikelnummer: 1310004 Categorie: Tag:
Het Etac relax douchezitje met armsteun

Het Etac relax douchezitje met armsteun is ontworpen met aandacht voor de details, zodat douchen een plezierige ervaring kan zijn. Minimalistisch Scandinavisch design tegenover maximaal comfort in een stijlvolle badkamer.

Het zitje is door en door getest en voldoet aan alle relevante Europese richtlijnen. Design, functie en veiligheid. Ergonomisch vormgegeven armsteunen met een anti-slip oppervlak. Ontworpen om de beste grip te geven op het moment dat dat nodig is. Met aandacht voor comfort en gemak. Het Etac relax douchezitje is wand gemonteerd en kan eenvoudig worden aangepast aan uw wensen met comfortabele accessoires als een rugleuning en extra steunpoten. U kunt comfortabel zitten dankzij het afgeronde, ergonomische ontwerp van de zitting

Het zitje heeft een ruim zitting-oppervlak ondanks de compacte installatiematen. Neergeklapt een stijlvolle verschijning, maar opgeklapt minstens zo fraai. Etac Relax ziet er gewoon goed uit.

Het douchezitje wordt geleverd zonder schroeven omdat het oppervlakte waarop het zitje wordt bevestigd bepaald welke schroeven er gebruikt moeten worden. Zorg er ook altijd voor dat de montage vakkundig wordt uitgevoerd.

Merk

Etac

Nummer

81703020

Breedte

53 cm ( inclusief armsteunen )

Diepte 1

45 cm ( neergeklapt )

Diepte 2

8 cm ( opgeklapt )

Max. belastbaar

125 kg

top