AG Thuiscomfort

Webshop keurmerk

Vragen? Bel ons
043 – 852 01 00
Klantenservice

FM-2950 Bureau GSM Telefoon

 67,20

  • Geen verzendkosten 
  • 24/7 online bestellen
  • Eenvoudig achteraf betalen
SKU 801332 Categorieën ,
vragen over dit product ?

Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.

Bel
Bel +31 (0)43 - 852 01 00
FM-2950 Bureau GSM Telefoon

De Fysic FM-2950 Bureau GSM Telefoon oogt, voelt en werkt als een gebruikelijk vast telefoon toestel. Het toestel maakt verbinding met een mobiel netwerk dankzij de SIM-kaart functie. Het toestel is simlock vrij en werkt daardoor met iedere provider. Met deze telefoon is het mogelijk om SMS-berichten te ontvangen, waardoor je hem nog flexibeler gebruikt.
Met de Fysic FM-2950 Bureau GSM Telefoon verenigt u de voordelen van beide technieken. Hij oogt als een vast toestel, voelt als een vast toestel, is eenvoudig in het gebruik als een vast toestel. Maar verbindt via het mobiele netwerk. Dit toestel werkt dus overal. Installatie gebeurt zonder telecom monteur en u hoeft ook niet op zoek naar het telefoon stopcontact of ISRA punt. Uitpakken, aanzetten en bellen maar.

Alle voordelen op een rijtje
De Fysic FM-2950 senioren GSM bureautelefoon is simlock vrij. Dat betekent dat u zelf kiest bij welke telecomprovider u wilt. U kunt een prepaid kaart installeren waarbij u vooraf de telefoonkosten betaalt. Of u kiest uit één van de vele goedkope abonnementen die door verschillende providers worden aangeboden. Het voordeel van een telefoon die via het GSM netwerk werkt, is dat u ook SMS-berichten kunt ontvangen en versturen. De Fysic FM-2950 komt met een 2,4 inch kleurenscherm, waarin alle informatie over de inkomende en uitgaande gesprekken wordt weergegeven. Daarnaast biedt deze bureau telefoon de mogelijkheid om handsfree te bellen. Zoals alle Fysic producten is de Fysic FM-2950 Senioren GSM bureautelefoon eenvoudig te bedienen. Uiterst betrouwbaar en voorzien van een duidelijke, begrijpelijke Nederlandstalige handleiding

 

Nummer

FM-2950

Categorie
Uitvoering

Senioren huistelefoon

Merk

Fysic

top
Scroll naar top