AG Thuiscomfort

Webshop keurmerk

Vragen? Bel ons
043 – 852 01 00
Klantenservice

Fysic FL-100LED Staande LED Loeplamp

UITVERKOCHT

vragen over dit product ?

Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.

Bel
Bel +31 (0)43 - 852 01 00
Over de Fysic FL-100LED Staande LED Loeplamp

Deze Fysic FL-100LED Staande LED Loeplamp is een hulpmiddel dat u gebruikt bij allerlei activiteiten die extra goed zicht vereisen. U kunt daarbij denken aan het lezen van uw krant, een tijdschrift of een boek. Maar ook bij allerlei hobby’s is de Fysic FL-100LED Staande LED Loeplamp een grote uitkomst. Misschien bouwt u graag aan een modelboot- of vliegtuig, lost u regelmatig een kruiswoord- of legpuzzel op of werkt u al breiend of hakend aan een warme sjaal: met dit tafelmodel leesloep voorzien van duurzame en zuinige LED verlichting heeft u de handen vrij om u volledig op uw bezigheid te kunnen concentreren.

LED is een stuk energiezuiniger dan andere typen verlichting. U verbruikt soms wel tot zeven keer minder stroom. Dat scheelt behoorlijk in de portemonnee. Daarnaast heeft LED een enorm lange levensduur. Samen met het lage energieverbruik zorgt dit ervoor dat LED de meest duurzame en milieuvriendelijke keuze is. Tenslotte wordt LED niet warm. Dat maakt deze loeplamp veilig in het gebruik. U kunt uw handen niet branden aan de lamp en de brandveiligheid komt niet in het geding, waar u de loeplamp ook op richt.

Eigenschappen:
– Model: Staand (Zwaar vloerstatief)
– Aansluitsnoer: 2,5 mtr.
– Knikarm: Gesloten
– Lens: 6”inch (15 cm)
– Vergroting: 5 dioptrie (2,25 keer)
– Verlichting: 64x daglicht-LED
– Voeding: 220-240V 12W
– Hoogte: 113 cm


 

Merk

Fysic

Categorie
Nummer

FL-100LED

top
Scroll naar top