Fysic FM-50 Telefoon Met Fototoetsen

 74,00

Artikelcode 801158 Categorie

Beschrijving

De Fysic FM-50 Telefoon Met Fototoetsen is ontworpen voor senioren.

De Fysic FM-50 heeft vier grote fototoetsen op het toestel. Die voorziet u van de foto’s van – bijvoorbeeld – familieleden, vrienden of buren, die u het vaakst belt. U hoeft geen nummers te onthouden of in te toetsen: druk de foto van een bekende in, en hij of zij wordt gebeld. Daarnaast beschikt deze fototoetsen GSM over een scherm, waarop alle informatie (inkomende en uitgaande gesprekken, berichten, enzovoort) in grote duidelijke letters en cijfers wordt weergegeven. En: de GSM met fototoetsen is ook geschikt voor dragers van een hoortoestel. Dat betekent: geen storing in het gebruik.

SOS knop, snel hulp als het er op aankomt
Een belangrijk kenmerk van deze Fysic FM-50 Telefoon Met Fototoetsen is de alarmknop op de achterzijde. Deze knop is van tevoren in te regelen met vijf voor u belangrijke telefoonnummers. Als u op de SOS knop uw telefoon drukt zal deze een noodbericht versturen naar uw belangrijke nummers. Het verstuurde bericht is dankzij GPS voorzien van uw exacte locatie zodat men u niet hoeft te zoeken.

Extra informatie

Merk

Fysic

Nummer

FM-50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fysic FM-50 Telefoon Met Fototoetsen” te beoordelen
VRAGEN OVER DIT PRODUCT ?
Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.
Bel
Bel +31 (0)43 - 852 01 00
Gerelateerde artikelen
top