AG Thuiscomfort

Webshop keurmerk

Vragen? Bel ons
043 – 852 01 00
Klantenservice

Fysic FM-50 Telefoon Met Fototoetsen

 74,00

Levrtijd 2 á 3 dagen

  • Geen verzendkosten vanaf € 50,-
  • 24/7 online bestellen
  • Eenvoudig achteraf betalen
SKU 801158 Category

VRAGEN OVER DIT PRODUCT ?

Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.

Bel
De Fysic FM-50 Telefoon Met Fototoetsen is ontworpen voor senioren.

De Fysic FM-50 heeft vier grote fototoetsen op het toestel. Die voorziet u van de foto’s van – bijvoorbeeld – familieleden, vrienden of buren, die u het vaakst belt. U hoeft geen nummers te onthouden of in te toetsen: druk de foto van een bekende in, en hij of zij wordt gebeld. Daarnaast beschikt deze fototoetsen GSM over een scherm, waarop alle informatie (inkomende en uitgaande gesprekken, berichten, enzovoort) in grote duidelijke letters en cijfers wordt weergegeven. En: de GSM met fototoetsen is ook geschikt voor dragers van een hoortoestel. Dat betekent: geen storing in het gebruik.

SOS knop, snel hulp als het er op aankomt
Een belangrijk kenmerk van deze Fysic FM-50 Telefoon Met Fototoetsen is de alarmknop op de achterzijde. Deze knop is van tevoren in te regelen met vijf voor u belangrijke telefoonnummers. Als u op de SOS knop uw telefoon drukt zal deze een noodbericht versturen naar uw belangrijke nummers. Het verstuurde bericht is dankzij GPS voorzien van uw exacte locatie zodat men u niet hoeft te zoeken.

Merk

Fysic

Nummer

FM-50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fysic FM-50 Telefoon Met Fototoetsen” te beoordelen
top
Scroll naar top