Fysic FM-7950 Senioren GSM met GPS

 76,00

  • Geen verzendkosten vanaf € 50,-
  • Binnen 14 dagen retourneren
  • 24/7 online bestellen
  • Eenvoudig achteraf betalen
  • Vragen of telefonisch bestellen? Bel 043-8520100

Artikelnummer: 801329 Categorie: Tag:
Altijd de locatie bepalen met de Fysic FM-7950 Senioren GSM met GPS

Met de Fysic FM-7950 Senioren GSM met het GPS-trackingsysteem kunt u altijd achterhalen waar de eigenaar is. De GPS-functie zorgt bovendien ervoor dat je altijd de locatie kan bepalen van waar de telefoon(gebruiker) is. De Fysic FM-7950 Senioren GSM met GPS is zeer eenvoudig te bedienen en heeft daarnaast een gesproken bediening.

De grote toetsen op het FM-7950 toestel maken het intoetsen van een nummer of typen van een sms-bericht gemakkelijker. Zonder dat er per ongeluk een verkeerde toets wordt geraakt die er vlak naast zit. De SOS-functie biedt de mogelijk om tot vijf noodnummers te bellen met 1 druk op de knop. De FM-7950 is een zeer geschikte telefoon voor senioren gebruikers. Als bijvoorbeeld het zicht van de ogen minder wordt of wanneer er behoefte is aan een noodknop in huis. Gebruiksvriendelijk, handzaam en overzichtelijk.

Lees meer

Met de SOS-functie is het mogelijk om naar vijf ingestelde nummers een SOS-SMS te sturen en te bellen. Bij geen gehoor wordt nummer twee gebeld, etc.. Voeg het noodnummer 112 toe aan de SOS-alarmlijst als nummer vijf. Als de andere vier nummers niet bereikbaar zijn, kan zo altijd de juiste hulp worden geboden. Zet, als de eigenaar van de telefoon anoniem belt, in de SOS-SMS het telefoonnummer. Door de GPS-functie wordt ook de locatie van waar de telefoon(gebruiker) zich bevindt aan de SOS-SMS gekoppeld.

Merk

Fysic

Nummer

FM-7950

SOS

Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fysic FM-7950 Senioren GSM met GPS” te beoordelen
top