Fysic FMA-5000ZT Senioren Smartphone

 189,00

Artikelnummer 801293 Categorieën , Tag:
  • Geen verzendkosten 
  • 24/7 online bestellen
  • Eenvoudig achteraf betalen
VRAGEN OVER DIT PRODUCT?
Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.
Bel
Bel 043 - 852 01 00
Fysic FMA-5000ZT Senioren Smartphone

De Fysic FMA-5000ZT Senioren Smartphone een makkelijke smartphone met duidelijk menu. De Fysic FMA-5000ZT Senioren Smartphone is even praktisch en toegankelijk is als een normale telefoon. Dat was het doel bij de ontwikkeling van de FMA-5000. Om zo de voordelen van een smartphone, zoals Whatsapp, Internet, Bluetooth en foto’s maken, toegankelijk te maken voor iedereen. Dankzij de door Fysic ontwikkelde schil is bediening van de smartphone bijzonder gemakkelijk. Alleen de belangrijkste functies zijn voor u verzameld. In dit menu heeft u alle krachtige functies van een smartphone binnen handbereik en dat via grote duidelijke toetsen.

Vrij zijn en uzelf vrij voelen. Belangrijk is om te weten dat u een Smartphone heeft die doet wat hij moet doen. De FMA-5000 heeft een fysieke SOS knop op de achterkant. In het SOS menu kunt u tot 5 nummers programmeren en kiezen voor een standaard of zelf ingesproken bericht. U verzend dit bericht door de SOS knop in te drukken. Alle geprogrammeerde nummers ontvangen een SMS bericht. De inhoud van het SMS bericht kunt u zelf bepalen. Uw locatie kan ook meegezonden worden zodat uw naasten snel te hulp kunnen schieten. Woont u aanleunend en heeft u al een noodcentrale die u kunt bellen? Dit nummer kan apart in de SOS functie worden opgeslagen

 

Merk

Fysic

Categorie

Seniorentelefoons

Uitvoering

Senioren smartphone

Nummer

FMA-5000ZT

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fysic FMA-5000ZT Senioren Smartphone” te beoordelen
top
Scroll naar top