Fysic FX-3920 Senioren telefoon

 54,00

Artikelnummer 801233 Categorieën , Tag:
  • Geen verzendkosten¬†
  • 24/7 online bestellen
  • Eenvoudig achteraf betalen
VRAGEN OVER DIT PRODUCT?
Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.
Bel
Bel 043 - 852 01 00
Fysic FX-3920 Senioren telefoon

De Fysic FX-3920 Senioren telefoon is gewoon een goede huistelefoon met grote toetsen. Alle functies die de meeste mensen zoeken in een huistelefoon voor senioren zijn aan boord. Allereerst is hij geschikt voor hoortoestellen. U ondervindt geen storing of ruis als u met een hoortoestel een gesprek voert, en hij werkt desgewenst via ringleiding. Als u dat wenst kunt u tijdens het gesprek snel de hoge of lage tonen regelen. Met een druk op de knop en zo de andere kant beter verstaan. Wilt u iets meer volume? Met een druk op de knop gaat het geluid met 40 decibel omhoog.

De Fysic FX-3920 Senioren telefoon is voorzien van drie extra directe snelkiestoetsen. Waaronder een knop voor het bellen van een nummer in noodgevallen. Zo zijn alle belangrijke nummers altijd meteen te kiezen. En als er gebeld wordt dan hoort u dat niet alleen. Maar dankzij een fel knipperend rood lampje op het toestel kunt u dat ook zien

 

Merk

Fysic

Categorie

Seniorentelefoons

Uitvoering

Senioren huistelefoon

Nummer

FX-3920

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fysic FX-3920 Senioren telefoon” te beoordelen
top
Scroll naar top