Fysic FX-3940 seniorentelefoon

 72,00

Artikelnummer 801239 Categorieën , Tag:
  • Geen verzendkosten¬†
  • 24/7 online bestellen
  • Eenvoudig achteraf betalen
VRAGEN OVER DIT PRODUCT?
Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.
Bel
Bel 043 - 852 01 00
Fysic FX-3940 Seniorentelefoon

De Fysic FX-3940 Seniorentelefoon met display heeft grote toetsen is geschikt voor mensen die iets minder goed horen. Of u nu al wel of nog geen hoortoestel draagt. Zo is het belvolume op standje extra luid te zetten. Dan gaat de bel van telefoon 85 decibel harder. Heeft u een hoortoestel? Dan ondervindt u geen storing of ruis als u een gesprek voert, en hij werkt desgewenst via ringleiding. Als u dat wenst kunt u tijdens het gesprek snel de hoge of lage tonen regelen. Met een druk op de knop en zo de andere kant beter verstaan. Wilt u iets meer volume? Met een druk op de knop gaat het geluid tot 60 decibel omhoog.

De Fysic FX-3940 seniorentelefoon is voorzien van drie extra directe snelkies toetsen waaronder een knop voor bellen van een nummer in noodgevallen. Daarnaast zijn alle belangrijke nummers altijd meteen te kiezen. En als er gebeld wordt dan hoort u dat niet alleen. Maar dankzij een fel knipperend rood lampje op het toestel kunt u dat ook zien. Ook voor mensen met verminderd zicht is deze telefoon fijn. Hij heeft extra grote toetsen. Dat maakt kiezen makkelijk. Het verlichte display, met extra grote tekens geeft alle noodzakelijke informatie weer en is in het donker prima af lezen.

De voordelen:
– Telefoonboek met 50 geheugens
– 3 Directe snelkiestoetsen
– Naam- en nummerweergave
– Extra luid gespreksvolume (+60dB)
– Extra luid belvolume (+85dB)
– Groot verlicht display
– Handenvrij telefoneren
– Hoge/lage tonen instelbaar
– Bellampje
– Grote toetsen

 

Merk

Fysic

Categorie

Seniorentelefoons

Uitvoering

Senioren huistelefoon

Nummer

FX-3940

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fysic FX-3940 seniorentelefoon” te beoordelen
top
Scroll naar top