AG Thuiscomfort

Webshop keurmerk

Vragen? Bel ons
043 – 852 01 00
Klantenservice

Fysic FX-7000 Senioren DECT Telefoon

 71,25

  • Geen verzendkosten
  • 24/7 online bestellen
  • Eenvoudig achteraf betalen
SKU 801128 Categorieën , Merk

VRAGEN OVER DIT PRODUCT ?

Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.

Bel
Fysic FX-7000 Senioren DECT Telefoon

Deze Senioren DECT Telefoon de gebruiksvriendelijke grote toetsen telefoon. De Fysic FX-7000 Senioren DECT Telefoon is heerlijk in gebruik. Hij heeft alle mogelijkheden die u van een eigentijds toestel verwacht, en meer. Zoals de naam- en nummerweergave met geheugen en terugbelfunctie als u een oproep heeft gemist. Maar ook een ‘page’ toets op het basisstation, zodat u de handset kunt laten piepen als u die niet kunt vinden. Want u kunt lekker rondlopen tijdens het bellen, en dan belandt de handset wel eens ergens anders dan op het basisstation.

Breid uw grote toetsen telefoon uit met de alarmknop
Deze Fysic FX-7000 Senioren DECT Telefoon is ook verkrijgbaar als twinset. Zo kunt u op twee plekken in huis een basisstation en handset plaatsen. Daarnaast kunt u dit type telefoon uitbreiden met de FX-7010 draadloze alarmknop. Met deze knop krijgt u heel makkelijk verbinding met een van de ingestelde alarmnummers, via de snelkiestoetsen. De alarmknop is trouwens niet alleen handig in geval van nood. U kunt er ook inkomende oproepen mee aannemen en handenvrij telefoneren. De alarmknop leveren we met een halskoordje en riemclip, zodat u de knop in en om het huis altijd bij u kunt dragen. Bekijk alle specificaties van de grote toetsen telefoon en bestel direct!

Deze grote toetsen telefoon heeft het allemaal. Een telefoon moet comfortabel en praktisch zijn bij het gebruik. Dat is de FX-7000 bij uitstek. Een telefoon vol kenmerken die zorgen voor gebruiksgemak.

Waarvan de belangrijkste:
– Een groot en duidelijk verlicht display, van ruim 4,5 centimeter.
– Extra grote toetsen met duidelijke letter- en cijferweergave.
– Makkelijk om een nummer te kiezen onder per ongeluk een verkeerd cijfer in te toetsen.
– Handenvrij telefoneren via de speaker, dus u kunt intussen iets anders doen, een kop koffie pakken of de afwas afmaken bijvoorbeeld.
– Geschikt voor hoortoestellen, waarbij u zelfs tijdens het bellen kunt selecteren welke tonen u wilt benadrukken: hoge of lage.

 

Merk

Fysic

Categorie
Uitvoering

Senioren DECT telefoon

Nummer

FX-7000

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fysic FX-7000 Senioren DECT Telefoon” te beoordelen
top
Scroll naar top