AG Thuiscomfort

Webshop keurmerk

Vragen? Bel ons
043 – 852 01 00
Klantenservice

Fysic FX-7010 Draadloze Alarmknop

 80,75

  • Geen verzendkosten 
  • 24/7 online bestellen
  • Eenvoudig achteraf betalen
SKU 801146 Categorieën , Merk

VRAGEN OVER DIT PRODUCT ?

Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.

Bel
Fysic FX-7010 Draadloze Alarmknop

Fysic FX-7010 Draadloze Alarmknop zónder dure alarmcentrale. Met de Fysic FX-7010 Draadloze Alarmknop kunt u zelfstandig blijven wonen, met de zekerheid dat er hulp is als u dat nodig heeft. Deze draadloze alarmknop is een betrouwbaar hulpmiddel in geval van nood. U kunt de knop in en rond uw huis overal mee naartoe nemen, aan het meegeleverde halskoord of de riemclip. Met een bereik van 200 meter buiten en 50 meter binnen bent u altijd verzekerd van een goede verbinding. Eén druk op de knop en u krijgt een vooraf gekozen contactpersoon aan de lijn. Een van uw buren of kinderen bijvoorbeeld. Dat voelt wel zo veilig.

Geen extra kosten bij deze draadloze alarmknop
Bij een alarmknop hoort maar al te vaak een abonnement, waar u al snel meer dan tien euro per maand voor betaalt. Een flink bedrag, zeker op jaarbasis, en met deze draadloze alarmknop kunt u zich die kosten besparen.

De knop werkt als volgt:

U kunt twee noodnummers voorprogrammeren en met één druk op de knop wordt het eerste nummer gebeld. Bij geen gehoor volgt het tweede nummer. Zo krijgt u een bekende aan de lijn en kan hij of zij u verder helpen. U bespaart de abonnementskosten van een alarmcentrale door direct contact te zoeken met iemand uit uw familie-, vrienden- of kennissenkring. Via de draadloze alarmknop kunt u handenvrij praten en luisteren, dus u heeft uw telefoon er niet bij nodig.

Extra specificaties en accessoires bij draadloze alarmknop

De belangrijkste functie van onze draadloze alarmknop is: gebruiksgemak in geval van nood. Hier is de alarmknop helemaal voor ontwikkeld. Zo krijgt u er een sterke Li-Ion batterij bij met een stand-by tijd van maar liefst 150 uur. En als de batterij leeg gebruikt is gebruikt u het meegeleverde oplaadstation om hem weer op te laden. Kortom: u kiest voor een voordelig en compleet pakket, dat aan de hoge kwaliteitseisen.

 

Merk

Fysic

Categorie
Nummer

FX-7010

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fysic FX-7010 Draadloze Alarmknop” te beoordelen
top
Scroll naar top