AG Thuiscomfort

Webshop keurmerk

Vragen? Bel ons
043 – 852 01 00
Klantenservice

Fysic FX-7020 Senioren DECT Telefoon twin

 90,25

  • Geen verzendkosten 
  • 24/7 online bestellen
  • Eenvoudig achteraf betalen
SKU 801149 Categorieën , Merk

VRAGEN OVER DIT PRODUCT ?

Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.

Bel
Fysic FX-7020 Senioren DECT Telefoon twin

De Fysic FX-7020 Senioren DECT Telefoon twin is heerlijk in gebruik. Hij heeft alle mogelijkheden die u van een eigentijds toestel verwacht, en meer. Zoals de naam- en nummerweergave met geheugen en terugbelfunctie als u een oproep heeft gemist. Maar ook een ‘page’ toets op het basisstation, zodat u de handset kunt laten piepen als u die niet kunt vinden. Want u kunt lekker rondlopen tijdens het bellen, en dan belandt de handset wel eens ergens anders dan op het basisstation.

De FX-7020 heeft het allemaal
Zoals al onze DECT toestellen heeft de FX-7020 het Eco friendly kenmerk, dat voor een zeer laag stralingsniveau staat. Met het grote toetsenbord en het grote, verlichte display is het een gebruiksvriendelijke telefoon. Bovendien is hij niet alleen gemakkelijk in de omgang, maar kunt u ook:

– Handenvrij telefoneren, zowel praten als luisteren.
– Doorverbinden naar een ander toestel en gratis intern bellen.
– Op de alarmfuncties vertrouwen, wanneer nodig.

Deze Fysic FX-7020 Senioren DECT Telefoon twin is een van onze bestsellers en dat is niet voor niks. Het toestel heeft veel functionaliteiten, ziet er stijlvol uit en is technisch oersterk. Zo is de telefoon geschikt voor hoortoestellen en kunt u tijdens het gesprek selecteren of u hoge of lage tonen wilt benadrukken. Ook het gespreksvolume is instelbaar, met een Boostfunctie voor extra volume.

Fysic FX-7020 Senioren DECT Telefoon twin uitbreiden met draadloze alarmknop

U kunt de FX-7020 combineren met de draadloze alarmknop, met een bereik van 200 meter buiten en 50 meter binnen. De knop blijft 150 uur stand-by en geeft een seintje als het tijd is om het oplaadstation te gebruiken. Naast de knop en het laadstation krijgt u een halskoordje en riemclip meegeleverd voor gemak tijdens het dagelijkse gebruik. De Big Button DECT telefoon FX-7020 is al een multifunctioneel toestel en daar voegt deze draadloze alarmknop nog een extra dimensie aan toe: de zekerheid van een betrouwbaar hulpmiddel dat binnen handbereik is.

 

Merk

Fysic

Categorie
Uitvoering

Senioren DECT telefoon

Nummer

FX-7020

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fysic FX-7020 Senioren DECT Telefoon twin” te beoordelen
top
Scroll naar top