AG Thuiscomfort

Webshop keurmerk

Vragen? Bel ons
043 – 852 01 00
Klantenservice

Fysic LED loeplamp FL-20LED

 30,80


  • Geen verzendkosten vanaf € 50,-
  • 24/7 online bestellen
  • Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis advies

SKU 801389 Categorieën ,
vragen over dit product ?

Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.

Bel
Bel +31 (0)43 - 852 01 00
Over de Fysic LED loeplamp FL-20LED

Deze Fysic LED loeplamp FL-20LED is een hulpmiddel dat u gebruikt als extra goed zicht vereist is. Of het nu gaat om het lezen van uw krant, tijdschrift of boek of bij allerlei hobby’s zoals modelbouw, breien of puzzelen. De Fysic LED loeplamp FL-20LED is een tafelmodel leesloep voorzien van duurzame en zuinige LED verlichting. U klemt het vast, zet hem een en hij zorgt ervoor dat uw handen vrij zijn om u volledig op uw bezigheid te kunnen concentreren.

Met LED verbruikt u soms wel tot zeven keer minder stroom dan met andere typen verlichting. Daarom is de FL-20LED een behoorlijk stuk energiezuiniger dan andere loeplampen. En een laag stroomverbruik scheelt behoorlijk in de portemonnee. Daarnaast heeft LED een lange levensduur. Samen met het lage energieverbruik zorgt dit ervoor dat LED de meest duurzame en milieuvriendelijke keuze is. Tenslotte wordt LED niet warm. Dat maakt deze loeplamp veilig in het gebruik. U kunt uw handen niet branden aan de lamp en de brandveiligheid komt niet in het geding, waar u de loeplamp ook op richt.

Eigenschappen:
– De energiezuinige LED verlichting gaat lang mee en wordt niet te warm
– Kleur wit
– Netvoeding 220-240V AC, 50Hz
– Type lichtbron 30x SMD-LED
– Arm loeplamp Zwanenhals
– Bevestiging Tafelklem
– Vergroting 3 Dioptrie (1,75x)
– Gebruiksduur Via lichtnet
– Lens diameter 4.0″ / 10,2 cm
– Geen lensbescherming
– Materiaal Kunststof


 

Merk

Fysic

Categorie
Nummer

FL-20LED

top
Scroll naar top