Urinalen

Een urinaal biedt uitkomst. In een urinaal kunt u tijdelijk urine opvangen zodat u niet naar het toilet hoeft. Er zijn verschillende varianten die u onderweg, thuis of in bed kan gebruiken. Zo kunt u in elke situatie uw urine op een prettige en discrete manier kwijt. In ons assortiment kunt u deze urinalen bekijken en bestellen.

Urinalen zijn in meerdere varianten verkrijgbaar. Hierdoor kunt u altijd een geschikt model vinden voor uw situatie. Een standaard model komt goed van pas als u naar de wc moet maar er geen wc in de buurt is. Er zijn urinalen voor vrouwen en mannen. De vorm is hierop aangepast zodat het erg gebruiksvriendelijk is. Als u het urinaal mee wilt nemen, dan is een afsluitbaar model de beste optie. Bent u bedlegerig of mag u tijdelijk uw bed niet uitkomen? Of heeft u moeite met uit bed komen als u naar de wc moet? Dan is een urinaal met terugloopbeveiliging de beste keuze. Dit urinaal kunt u in een liggende houding gebruiken. Dankzij de beveiliging kan de urine er niet weer uitlopen en blijft uw bed droog en schoon.

Mannen Urinaal
Wordt gebruikt wanneer u door lichamelijke klachten niet naar het toilet kunt gaan. Dit maakt dit hulpmiddel dan ook zeer geschikt voor bedlegerige patiënten. U kunt er staand, liggend of zittend in urineren. Een urinaal voor mannen is speciaal aangepast aan het mannenlichaam en zijn eenvoudig schoon te maken.

Vrouwen Urinaal
Een urinaal voor vrouwen gebruikt u wanneer u door lichamelijke klachten niet naar het toilet kunt gaan. Dit maakt dit hulpmiddel dan ook zeer geschikt voor bedlegerige patiënten. U kunt er staand, liggend of zittend in urineren. Een urinaal voor vrouwen is speciaal aangepast aan het vrouwelijk lichaam en zijn eenvoudig schoon te maken.


Toont alle 11 resultaten

top