AG Thuiscomfort

Rolstoelen

Rolstoelen zijn een verlengstuk van jezelf. Een perfecte pasvorm voor jouw lifestyle en een uiting van je persoonlijkheid.
Er zijn vele verschillende soorten, een rolstoel kopen kan best een lastige opgave zijn. Welke rolstoel u koopt hangt af van een aantal factoren zoals uw wensen en behoeften. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een opvouwbare rolstoel, een lichtgewicht rolstoel, een duwstoel of een zelfbeweger. Bovendien is er genoeg keuze in comfort. Allemaal dingen om alvast over na te denken voordat u overgaat op een aankoop.

Transportrolstoelen of duwstoelen zijn rolstoelen die worden gebruikt met een begeleider.
De transportrolstoel is in tegenstelling tot de lichtgewicht rolstoel voorzien van kleinere achterwielen. Hierdoor kan deze niet zelfstandig worden bediend. Transportrolstoelen zijn ideaal voor kleinere afstanden, dagjes weg of voor regelmatig gebruik binnen instellingen. Wanneer de rolstoelgebruiker niet langer in staat is zelfstandig de rolstoel te bedienen kan een transportrolstoel een uitkomst bieden. Ook in zorginstellingen worden Transportrolstoelen vaak gebruikt.

Wilt u meer informatie over rolstoelen? Bel of stuur de informatie aanvraag

Stel u vraag

Voor vragen bel 043 – 852 01 00

Wij zijn er voor uw comfort en veiligheid

top
Scroll naar top