AG Thuiscomfort

Scootmobielen

Scootmobielen zijn een onmisbaar hulpmiddel als u slecht ter been bent en u daardoor minder mobiel bent. Er zijn verschillende soorten scootmobielen, deze verschillen niet alleen in uiterlijk, maar op het gebied van eigenschappen, zoals bijvoorbeeld : actieradius, snelheid, banden, vering systeem, zitplaatsen en vele extra opties.
AG Thuiscomfort levert ook opvouwbare scootmobielen, deze kunt u eenvoudig mee nemen.

Een scootmobiel kopen doet u niet zomaar. U wilt natuurlijk een zeer weloverwogen keuze maken. U wilt immers comfortabel en veilig op weg. AG Thuiscomfort helpt u graag met het maken van de beste keuze gericht op úw wensen en behoeften. Om er zeker van te zijn dat u het model kiest die het beste bij u past, hebben wij een aantal aandachtspunten voor u op een rijtje gezet.

Toont alle 8 resultaten

1. Kiest u voor drie of vier wielen?
De driewielers zijn wat lichter in gewicht, extra wendbaar en hebben een kleine draaicirkel. Handig voor binnengebruik of korte ritjes. De modellen met vier wielen zijn wat zwaarder en extra stabiel. Ideaal voor langere buitenritten. Hij ligt stevig op de weg en vangt hobbels en kuilen in de weg moeiteloos op.
2. Opvouwbaar of vast, wat kiest u?
Er zijn opvouwbare en niet-opvouwbare modellen. Een opvouwbaar exemplaar klapt u gemakkelijk in en legt u zo in de achterbak van uw auto. Ideaal als u hem op vakantie mee wilt nemen of als u geen langere tijd achterelkaar kunt lopen. Een vast model kiest u wanneer u minder mobiel bent en meer afhankelijk bent van een scootmobiel. Deze modellen zijn wat zwaarder, hebben extra stabiliteit en zijn eenvoudig te bedienen.
3. Wat is de gewenste snelheid van uw scootmobiel?
Stel, u gaat de scootmobiel kopen om vooral te gebruiken in en om het huis, voor korte ritjes en kleine uitstapjes. Dan is het niet nodig om een type aan te schaffen met een hoge snelheid. U volstaat met een mobiel met een maximumsnelheid van 6 tot 22 kilometer per uur. Mocht u van plan zijn langere stukken te rijden, dan is het raadzaam een exemplaar te kiezen met een hogere snelheid. Er zijn mobielen met een maximum snelheid van 22 kilometer. Dat is te vergelijken met een fietser die stevig doortrapt.
4. Via WMO van de gemeente?
Bij een scootmobiel kopen krijgt u soms een PGB (Persoons Gebonden Budget) via de WMO van de gemeente. Wanneer u dit PGB opvraagt kunt u bij ons terecht voor de aanschaf diverse modellen en varianten, nieuw of gebruikt!

Contact
Wilt u een scootmobiel kopen? Maar heeft u vragen, of wilt u eerst een testrit maken op een nieuw of tweedehands model? Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak, wij helpen u immers graag. En geheel vanzelf sprekend bent u van harte welkom om onze modellen eerste te komen testen. Een afspraak maken kunt u doen via info@agthuiscomfort.nl of via telefoonnummer 043-8520100.

Stel u vraag

Voor vragen bel 043 – 852 01 00

Wij zijn er voor uw comfort en veiligheid

top
Scroll naar top