AG Thuiscomfort

Webshop keurmerk

Vragen? Bel ons
043 – 852 01 00
Klantenservice

Neo G Stabiliserend Kniebrace open

 44,95

  • Geen verzendkosten vanaf € 50,-
  • 24/7 online bestellen
  • Bestellen of advies via telefoon of mail
  • Eenvoudig achteraf betalen

SKU 636202 Category Merk

VRAGEN OVER DIT PRODUCT ?

Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.

Bel

De Neo G Stabiliserend Kniebrace open is speciaal ontwikkeld voor het voorkomen van blessures, voor ondersteuning en voor revalidatie.

De NEO G Orthopedische ondersteuning beschikt over unieke compressietechnieken en biedt tevens continu warmtetherapie. De gebruiker kan d.m.v. het klittenband veilig en eenvoudig de optimale compressie bepalen, zonder dat dit negatieve effecten heeft op de bloedcirculatie.

De Neo G Stabiliserend Kniebrace open biedt extra ondersteuning. De brace is voorzien van 4 verwijderbare metalen spiralen van 24 cm lang. Dit geeft de knie optimale stabiliteit zonder de bewegingsvrijheid te beperken. De elastische banden aan de boven- en onderkant zijn instelbaar voor optimaal comfort en ondersteuning.

De NEO G Stabiliserende Kniebrace Open kan onder alle omstandigheden worden gedragen: tijdens revalidatie, werk en sport. De NEO G orthopedische ondersteuning is speciaal ontwikkeld voor mensen met orthopedische klachten en voor sporters. Deze NEO G Stabiliserende Knie Support Open is van duurzame kwaliteit en voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Universele maat
Duurzaam klittenband
Rubber- en latex vrij

 

Merk

Neo G

Uitvoering

Kniebrace

Nummer

PR79056

top
Scroll naar top