Waardering 9,2 van 10
4.7/5

AG Thuiscomfort

Over ons

AG Thuiscomfort staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Eigenlijk een beetje afgezaagd, maar bijna elke website heeft wel een kopje “over ons”. En het is uiteraard geen verrassing dat hier vaak een positief verhaal staat over het betreffende bedrijf. Als u meer wilt weten over AG Thuiscomfort, dan zouden we u het liefst adviseren om te vragen wat onze klanten van ons vinden.

Mocht u toch écht op zoek zijn naar een standaard “over ons” tekst, dan willen we u uiteraard niet teleurstellen: Als u onze missie en onze waarden leest, weet je direct waar het bij ons om draait en waar we voor gaan. We kijken bij AG Thuiscomfort bij alles wat we doen of dit aansluit op onze missie.

2014
AG Thuiscomfort is in 2014 begonnen. Het viel ons op hoe lastig het vaak was om de juiste hulpmiddelen voor familie, kennissen en verzorgende te vinden Dit heeft ons gemotiveerd om AG Thuiscomfort te starten waar iedereen die met hulpmiddelen in aanraking komt volledig wordt geïnformeerd.

2017
In 2017 hebben wij, gezien de grote vraag, onze fysieke winkel aan de Looierstraat in Gulpen geopend. De afgelopen jaren hebben wij ons assortiment voortdurend uitgebreid. De hulpmiddelen op onze website en in onze winkel zijn met zorg en in overleg met onze leveranciers en ergo- en fysiotherapeuten voor u geselecteerd. Uit het beschikbare aanbod hebben wij de beste kwaliteit voor u geselecteerd.

Inmiddels is AG Thuiscomfort uitgegroeid tot één betrouwbare aanbieder van Hulpmiddelen. Niet alleen particulieren, maar ook veel ergo- en fysiotherapeuten zorgprofessionals en instellingen weten ons te vinden. Speciaal voor die groep bieden wij een zakelijk account aan.
Mocht u meer over ons willen weten, dan bel of bezoek ons gerust.

Onze missie bestaat uit twee belangrijke onderdelen:
  1. Het aanbieden van hulpmiddelen die het leven aangenamer, gemakkelijker en veiliger maken. Onze hulpmiddelen moeten bijdragen aan de zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten
  2. Een platform bieden waar alles begrijpelijk wordt uitgelegd. Hiervoor maken wij o.a. gebruik van de kennis van ergo- en fysiotherapeuten en adviseren wij u op basis van de ervaringen van onze klanten.

Assortiment:
Bij AG Thuiscomfort vindt u een zeer uiteenlopend assortiment, hulpmiddelen voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking. Hulpmiddelen als een rollator, grijper of wandbeugel kunnen een wereld van verschil betekenen. Maar ook ADL hulpmiddelen, telefonie, lichaamsverzorging en toegankelijkheid.

Ouder worden is eigenlijk best vernieuwend:
AG Thuiscomfort heeft alles in huis om uw thuis comfortabel en veilig maken. Gemak, veiligheid en schoonheid gaan bij ons prima samen. Ergonomisch verantwoord en passend bij uw wensen en smaak.

Bij AG Thuiscomfort staat persoonlijke benadering hoog in het vaandel. “Kwaliteit, betrouwbaarheid en aandacht”

1 +
aantal prodcten
40 +
Product Categoriën
AG Thuiscomfort
4.7/5
AG Thuiscomfort

de thuiscomfort winkel

Onze hulpmiddelen verbeteren de zelfstandigheid en zelfredzaamheid zodat ouderen, gehandicapten, en mindervaliden zelfstandig, comfortabel en veilig thuis kunnen wonen, en veilig onderweg zijn.

Onze productcategoriën
Stel u vraag

Voor vragen bel 043 – 852 01 00

Wij zijn er voor uw comfort en veiligheid

top
Scroll naar top