AG Thuiscomfort

Webshop keurmerk

Vragen? Bel ons
043 – 852 01 00
Klantenservice

Pulman Verbandschoenen New Comfort

 97,65

Wissen
SKU N/A Category Tag
vragen over dit product ?

Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.

Bel
Bel +31 (0)43 - 852 01 00
De Pulman Verbandschoenen New Comfort geven maximale steun aan de voet.

De Pulman Verbandschoenen New Comfort hebben een ruime opening zodat deze makkelijk aangetrokken kunnen worden. De verbandschoen kan helemaal worden open gelegd en hierdoor kan men zijn voet op de zool leggen en dan de schoen dicht maken. De Pulman Verbandschoenen zijn ideaal voor het gebruik bij ingezwachtelde of opgezwollen voeten en zijn ook nog eens makkelijk te dragen.

Leverbaar in de kleuren: Zwart-Bruin-Blauw-Grijs.
Leverbaar in de maten 35 – 49 (maat 50 alleen in blauw verkrijgbaar)
Wasbaar op 40⁰ op de hand of in de wasmachine.

De Pulman New Comfort verbandschoenen hebben een speciale SANTIZED-behandeling ondergaan.
Het speciaal aangepaste Razetti® weefsel waarborgt een vrije circulatie van lucht, zodat een optimale voettemperatuur verkregen wordt. Deze anti-microbiologische behandeling beschermt het weefsel langdurig, een erkende combinatie van milieuvriendelijke middelen met een hoog bacteriostatische en anti-microbische werking bestrijdt de ontwikkeling van micro-organismen. Dit remt de vermenigvuldiging van bacteriologische infectie, schimmel en zweetvoeten.

De Pulman Verbandschoen New Comfort betreft de hogere variant. De lagere variant is de Pulman Verbandschoen New City, ook deze verbandschoen heeft uitsluiting aan de achterkant.

Merk

Pulman

Nummer

169340/

top
Scroll naar top