Bedhulpen

Van bedhulpen kunt u veel hulp en plezier hebben wanneer u veel tijd in bed doorbrengt. De verschillende bedhulpen vindt u bij agthuiscomfort.nl.

Om makkelijker te kunnen bewegen, omhoog te komen of van positie te veranderen in bed is een bedpapegaai of bedgalg een uitstekend hulpmiddel. Het ontwerp bestaat uit een stevige onderkant waarop een verticale met daarboven een horizontale paal is geplaatst. Er zijn bedpapegaaien die aan de muur of plafond worden bevestigd

Lees meer
Een bedhek geeft een veilig gevoel dat u niet uit bed kunt vallen, maar biedt ook ondersteuning bij het in of uit bed stappen. Daarvoor kunt ook gebruik maken van een bedsteun of bedbeugel. Een bedhek zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Welk type bedhek voor u het meest geschikt is, hangt vooral af van de reden waarvoor u het wilt gebruiken en welk soort bed u heeft, zoals een boxspring of een bed met een spiraal- of lattenbodem. Dankzij een handzaam formaat en een lichtgewicht uitvoering zijn sommige bedsteunen ook ideaal om mee te nemen op reis.

Een bedtafel maakt het verblijf in bed aangenamer. Er zijn verschillende soorten bedtafels verkrijgbaar. Wanneer u de tafel voornamelijk gebruikt om te eten of drinken, volstaat een platte tafel die over het bed wordt geschoven. Een kantelbaar model daarentegen is juist weer erg praktisch als u van lezen houdt. Dankzij de hogere randen rondom de plank blijft het boek of tijdschrift op zijn plek. Naast bedtafels op poten, hebben tafels op wielen het voordeel dat ze gemakkelijk zijn te verplaatsen. Bovendien zijn ze meestal in hoogte verstelbaar.

top