AG Thuiscomfort

Webshop keurmerk

Vragen? Bel ons
043 – 852 01 00
Klantenservice

Slide Solution Gloves

 3,85

Wissen
  • Geen verzendkosten vanaf € 50,-
  • 24/7 online bestellen
  • Eenvoudig achteraf betalen
SKU N/A Category Tag
vragen over dit product ?

Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.

Bel
Bel +31 (0)43 - 852 01 00
Slide Solution Gloves

Slide Solution Gloves zijn een ideaal hulpmiddel voor alle kousendragers en zorgverleners. Het gebruik van The Slide Solution Gloves verminderd de fysieke belasting van handen, vingers en polsen. Zeker in combinatie met de overige The Slide Solution producten van Arion.

Bij het aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen, panty’s en armkousen kunnen gewrichten in de handen en zelfs ellebogen en schouders behoorlijk worden belast. Vooral bij zorgverleners die dagelijks meerdere malen kousen aan- en uittrekken kunnen op den duur vervelende klachten ontstaan.

Slide Solution Gloves zorgen voor een optimale grip, waardoor de kous makkelijker over het been of de arm geschoven kan worden, zonder aan de kous te hoeven trekken. Deze wijze van aan- en uittrekken draagt bij aan het behoud van de juiste druk dat door de kousen geboden wordt. Daarnaast beschermen de handschoenen de kous tegen mogelijke beschadigingen door nagels en sieraden. TSS Gloves zijn daarom onmisbaar bij het aan- en uittrekken van therapeutisch elastische kousen.

Eigenschappen:
Reductie fysieke belasting
Aan- en uittrekgemak door optimale grip
Draagt bij aan drukbehoud van de kous
Voorkomt beschadiging aan de kous door nagels en sieraden
Ideaal in combinatie met The Slide Solution producten
Voor elke hand een handschoen beschikbaar
(zie maatschema hieronder)

arion-handschoenen-handmaat

 

Merk

Arion

Categorie
Uitvoering

Slide Solution Handschoenen

Nummer

E08030

top
Scroll naar top