AG Thuiscomfort

DE COMPLETE THUISZORGWINKEL

Webshop keurmerk

Sta-op stoel Ontario 1 Skai taupe

 873,00

  • Geen verzendkosten vanaf € 50,-
  • 24/7 online bestellen
  • Bestellen of advies via telefoon of mail
  • Eenvoudig achteraf betalen

SKU 639204 Category Merk

VRAGEN OVER DIT PRODUCT ?

Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw bestelling eventueel direct telefonisch regelen.

Bel

De Sta-op stoel Ontario 1 Skai taupe is een combinatie van comfort en luxe voor een uitstekende prijs.

De Ontario sta-op stoel heeft een huiselijke, luxe en comfortabele uitstraling. De stoel biedt een goed zitcomfort met stevige en degelijke armleggers en is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. Hierdoor kunt u makkelijk opstaan, maar ook relax achterover liggen in uw Ontario stoel. Opstaan kost dus geen moeite meer met deze sta-op stoel

Afstandsbediening
De Sta-op stoel Ontario 1 Skai taupe heeft 1 motor die u kunt besturen met een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u regelen dat het beengedeelte omhoog komt en de rugleuning achterover gaat. Deze delen bewegen tegelijkertijd met 1 knop. Op deze manier kunt u languit en ontspannen in uw stoel liggen. Als u uit de sta-op stoel Ontario 1 wilt opstaan, kunt u de afstandsbediening gebruiken om de achterkant van de zitting omhoog te laten komen. Het beengedeelte klapt dan automatisch in.

Eenvoudig verplaatsen
De Sta-op stoel Ontario 1 Skai taupe wordt geleverd met twee kleine wielen. Deze kunt u aan de onderzijde van het frame monteren. Hierdoor is de stoel eenvoudig te verplaatsen om huishoudelijke activiteiten te verrichten.

Optioneel
Vaak zie je bij stoelen dat de armleggers na verloop van tijd vaal worden of slijten op de plaats van de handen en armen. Voor de Ontario modellen zijn er armleggers beschermers verkrijgbaar in dezelfde stof of skai leder. U ziet er nagenoeg niets van! Met deze beschermers blijft uw stoel mooi. Tevens hebben we nog andere accessoires, bijvoorbeeld een handige stoelleestafel om de krant op te leggen of een maaltijd.

Eigenschappen
Comfortabel en functioneel
Voorzien van 1 motor
Sta-op functie en relax functie
Afstandsbediening kan zowel links als rechts
Goede zitting met stevige rug
Rugleuning voorzien van beschermstof op hoofd hoogte
Optioneel bijpassende armlegger beschermers
Geleverd met 2 kleine wielen voor eenvoudig verplaatsen

Merk

Vermeiren

Categorie
Uitvoering

Sta op stoel

* Kleur

Taupe

Bekleding

Skai leer

Max. gebruikersgewicht

150 kg

Zitbreedte

46,5 cm

Zitdiepte

45 cm

Zithoogte

50 cm

Rughoogte

70 cm

Hoogte armlegger

15 cm

Motoren

1

Afstandsbediening

Ja

top
Scroll naar top