Strength Tape mini kit knie

 8,95


  • Geen verzendkosten vanaf € 50,-
  • Binnen 14 dagen retourneren
  • 24/7 online bestellen
  • Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis advies

Artikelnummer: 632872 Categorie:
Over Strength Tape mini kit knie

De Strength Tape mini kit knie is een tape die langer plakt dan de gemiddelde sporttape. De Strength Tape mini kit knie is gemakkelijk aan te brengen en wordt direct in de juiste maat geleverd. De strips van de Strength Tape hebben een lengte van 25 centimeter en zijn 5 centimeter breed.

In de Strength Tape zitten 7 soorten mineralen verwerkt. Deze mineralen genereren negatieve ionen. Deze negatieve ionen verhogen de zuurstoftoevoer naar de hersenen wat leidt tot een afname van de vermoeidheid en een toename van de alertheid. De Strength Tape zorgt ervoor dat de huid wordt gelift. Dit heeft tot gevolg dat de bloedcircualtie verbeterd en de afvoer van lymfe wordt gestimuleerd. Dit verminderd direct de druk en de pijn op uw knie. Strength Tape helpt uw pijn te verminderen bij blessures en bestrijdt pijn vanuit de binnenkant van de enkel en voet.

Verpakt per 2 stuks
Afmeting 25 x 5 cm
Ook beschikbaar in de uitvoeringen: Enkel en voet, schouder, Elleboog + Pols, Rug + Nek en Spieren

Hoe brengt u de Strength Tape aan:
Bij de Strength tape wordt een handige stap-voor-stap instructie geleverd. Dit maakt het heel eenvoudig om de tape aan te brengen. Lees voor gebruik de handleiding goed door. Reinig de huid grondig voordat u de tape plakt. Zorg dat de huid vetvrij is. Breng de tape minimaal 30 minuten voor een activiteit aan.

Nummer

PR15561

Merk

StrengthTape

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Strength Tape mini kit knie” te beoordelen
top