Waardering 9,2 van 10
4.7/5

AG Thuiscomfort

LifeWatcher Alarmeringshorloges

LifeWatcher alarmhorloges zijn kwalitatieve, betrouwbare en veilige persoonlijke alarmering horloges tegen een eerlijke en scherpe prijs.
LifeWatcher hecht veel waarde aan de privacy en beveiliging van gebruikers en investeren continue in innovatieve technologie├źn die de veiligheid van de gebruikers waarborgen, waarbij continue bereikbaarheid en nauwkeurige traceerbaarheid gegarandeerd wordt.

De LifeWatcher alarmhorloges zijn alarmhorloges waarmee u binnen drie seconden alarm kunt slaan. Binnen 5 seconden krijgen uw noodcontacten een oproep. Zo kunt u zorgeloos alleen thuis zijn of op pad gaan. Het grote voordeel van de LifeWatcher alarmhorloges is dat deze zonder abonnement werken.

AG Thuiscomfort biedt de twee varianten aan: De LifeWatcher Senior en de LifeWatcher Active. De LifeWatcher Senior is voor mensen die op zoek zijn naar een alarmhorloge waar men de tijd op kan zien en alarm mee kan slaan. Een alarmhorloge met een beperkt aantal functies, waar het draait om de basisfunctie: Snel alarm slaan wanneer het nodig is.

De LifeWatcher Active is ontworpen voor de actievere ouderen. Dit is ook af te zien aan de sportieve look. De Active alarmhorloge bevat ook meer functies dan de Senior variant, zoals mogelijkheid om te bellen, eenvoudige spraak- en tekstberichten te ontvangen en er zit een stappenteller op. Beide horloges hebben ook een herinneringsfunctie.

Toont alle 2 resultaten

Stel u vraag

Voor vragen bel 043 – 852 01 00

Wij zijn er voor uw comfort en veiligheid

top
Scroll naar top