AG Thuiscomfort

Webshop keurmerk

Vragen? Bel ons
043 – 852 01 00
Klantenservice

Rugbrace

Een Rugbrace of Rug ondersteuning kan een oplossing zijn voor mensen die veel last hebben van rugklachten.
De rug is een van de belangrijkste gedeeltes van het lichaam en is erg kwetsbaar. De rug wordt vaak overbelast en verkeerd gebruikt. Door middel van het gebruik van een Rug ondersteuning kunnen deze klachten verdwijnen. De rug wordt ondersteunt en de juiste houding bevordert. Hierdoor herstelt de rug sneller en verdwijnen de klachten ten gevolge van medische klachten of overbelasting.

Toont alle 7 resultaten

Wanneer een Rugbrace?
Een Rugbrace helpt bij het verlichten van de pijnklachten en stabiliseert de ruggenwervel. Rugklachten kunnen er soms voor zorgen dat u uw dagelijkse activiteiten flink worden belemmerd en u zelfs u bed niet uitkomt. Wanneer u last hebt van rugklachten is het belangrijk om de rug goed ondersteunt te houden en deze te verlossen van zwaar werk. Een rug brace ondersteunt de rug en zorgt ervoor dat deze in een juiste houding blijft staan. Hierdoor raakt u sneller klachten kwijt en herstelt de rug sneller.

De juiste soort Rug ondersteuning is erg van belang bij het kiezen hiervan. Als u last hebt van degeneratie van de wervelkolom of bijvoorbeeld wervelafschuiving is het essentieel dat de brace extra stevig is en de onderste helft van de rug goed wordt ondersteunt. Heeft u daarentegen last van hernia of pijn aan de onderrug dan is het juist van belang dat u een brace kiest die de spieren ontspant. Een Rugbrace kan ook worden gebruikt om klachten te voorkomen.

Stel u vraag

Voor vragen bel 043 – 852 01 00

Wij zijn er voor uw comfort en veiligheid

top
Scroll naar top