AG Thuiscomfort

Webshop keurmerk

Vragen? Bel ons
043 – 852 01 00
Klantenservice

Bedhulpen

Van Bedhulpen kunt u veel hulp en plezier hebben wanneer u veel tijd in bed doorbrengt. De verschillende bedhulpen zoals bedhekken en steunen, bedtafels of een bedpapegaai vindt u bij agthuiscomfort.nl.

Bedhekken en steunen:
Bedhekken en steunen bieden vaak de oplossing als u hulp nodig heeft met uit bed komen.
Valt u wel eens uit bed? Dan biedt een bedhek of bedsteun uitkomst. Bedhekken en steunen zorgen voor veiligheid in en om het bed, beiden hulp bij het opstaan en bevorderen ook de mobiliteit bij ouderen. Vooral bij ouderen kan dit een meerwaarde zijn.

Buiten dat u zich veilig moet voelen in uw bed zijn bedhekken ook functioneel om doorliggen te voorkomen. U kunt zich bijvoorbeeld optrekken om te gaan zitten of om te gaan verliggen in bed. Het langdurig in een en dezelfde houding zitten of liggen kan namelijk decubitus veroorzaken, een beschadiging van de huid. Door een bedhek te plaatsen kan dit voorkomen worden.
Dankzij een handzaam formaat en een lichtgewicht uitvoering zijn sommige bedsteunen ook ideaal om mee te nemen op reis.

Bedtafels:
Bedtafels zijn een uitkomst als u bedlegerig bent of als u ’s avonds graag nog wat wilt lezen in bed.
Op de tafel kunt u bijvoorbeeld drinken, eten of een boek neerleggen. Wanneer u de tafel voornamelijk gebruikt om te eten of drinken, volstaat een platte tafel die over het bed wordt geschoven. Een kantelbaar model daarentegen is juist weer erg praktisch als u van lezen houdt. Dankzij de hogere randen rondom de plank blijft het boek of tijdschrift op zijn plek.
Naast bedtafels op poten, hebben tafels op wielen het voordeel dat ze gemakkelijk zijn te verplaatsen. Bovendien zijn ze meestal in hoogte verstelbaar.

Bedpapegaai:
Een Bedpapegaai of Bedgalg is een uitstekend hulpmiddel om makkelijker te bewegen, omhoog te komen of van positie te veranderen. Het ontwerp bestaat uit een stevige onderkant waarop een verticale met daarboven een horizontale paal is geplaatst. Hieraan zit een handvat bevestigd dat u vastpakt om van positie te veranderen.
Er zijn ook bedpapegaaien die aan de muur of plafond worden bevestigd. De bedpapegaai is geschikt voor gebruik in huis en wordt daarnaast vaak gebruikt in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.

Stel u vraag

Voor vragen bel 043 – 852 01 00

Wij zijn er voor uw comfort en veiligheid

Scroll naar top