SmartWatcher Alarmhorloges

Alarmhorloges van Smartwatcher, ‘s Werelds meest elegante noodoproepsysteem

Met Smartwatcher noodoproep horloges, kunnen u en uw dierbaren zich veilig en gerust voelen wanneer u thuis bent of wanneer u op pad bent. In geval van nood, kan met één druk op de knop, passende hulp worden geregeld. Deze noodoproep horloges kunnen altijd gebeld en gelokaliseerd worden, ook binnen gebouwen

Toont alle 6 resultaten

Alarmhorloges van Smartwatcher:

Eenvoudig:
Hulp is beschikbaar met één druk op de knop. U en uw dierbaren hoeven zich geen ingewikkelde procedures of nummers te herinneren, welke wellicht vergeten worden in stressvolle situaties. Het inschakelen van hulp is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Onopvallend:
Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zodat u een horloge kunt kiezen wat past bij uw levensstijl. Hoewel de horloges eruitzien en functioneren als traditionele horloges, bieden ze een geavanceerde technologische oplossing om op elk moment een noodoproep te kunnen starten.
Flexibel:
Smartwatcher oplossing ondersteunt alle toonaangevende smartwatches, smartphones en wearables-platforms. U kunt zelf kiezen of u de voorkeur geeft aan hulp van vrienden en familie of aan een professionele telezorg of beveiligingsdienst.
Veiligheidsexperts:
Familieleden en vrienden die het alarm ontvangen, kunnen uw locatie op een kaart bepalen en met u communiceren via de ingebouwde microfoon en luidspreker. U kunt zich ook abonneren op de hulpdienst op afstand en ons team van beveiligingsprofessionals staat 24 uur per dag, elke dag voor u klaar.
Zwitserse beveiligingstechnologie:
Het Zwitsers team van ingenieurs heeft een noodoproepsysteem ontworpen om smartwatches en smartphones te verbinden met een bewakingscentrale op afstand. Geolocatie-technologie combineert GPS en Wi-Fi met mobiele triangulatie en optimaliseert de positienauwkeurigheid, zelfs in gebouwen!

Abonnement voor alarmering vereist via Smartwatcher. (U hoeft nu niet te beslissen, u kiest een abonnement na ontvangst van uw horloge). Beschikbaar vanaf € 9,99 per maand.

Stel u vraag

Voor vragen bel 043 – 852 01 00

Wij zijn er voor uw comfort en veiligheid

top
Scroll naar top