AG Thuiscomfort

Webshop keurmerk

Vragen? Bel ons
043 – 852 01 00
Klantenservice

Sokken

AG Thuiscomfort biedt verschillende soorten sokken aan die geschikt zijn bij voetproblemen. U kunt ze zowel met als zonder schoen dragen.

Compressiesokken:
Gemaakt van bamboe zijn ideaal bij lang staan, zwangerschap of een lange vliegreis om het ontstaan van oedeem, spataders of trombose te voorkomen. Viscose vezels van duurzaam en milieuvriendelijk bamboe zijn zo zacht als zijde en droog als een woestijn. U zult merken dat deze prestatie-eigenschappen uw voeten geurvrij houden en de hele dag comfort en verlichting bieden
Diabetessokken:
Zijn gemaakt van bamboe dat tot wel 60% meer vocht kan opnemen dan katoen. Bamboe is hypoallergeen en bovendien een stuk zachter dan katoen. Dat maakt dit type sok ideaal voor een gevoelige huid. Bijzonder aan de diabetessokken van het merk Ecosox is dat zij thermo regulerend zijn. Dit houdt in dat u kunt rekenen op warme voeten in de winter terwijl uw voeten in de zomer juist lekker koel aanvoelen. De super zachter, uitrekbare sokken hebben ook een gunstig effect op de bloedcirculatie.
Antislipsokken:
Deze zijn vooral erg handig op een gladde of vochtige vloer in huis. Antislip sokken zijn verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen.

Stel u vraag

Voor vragen bel 043 – 852 01 00

Wij zijn er voor uw comfort en veiligheid

Scroll naar top